Curlykiet

 

CURLS & BEAUTY

Herkenbaar?

Heb jij krullend haar en geen idee hoe je jouw krullen moet verzorgen?
Herken je de volgende vragen en gedachten:

Z

Heb je veel last van pluizend haar?

Z

Lukt het je maar niet om een goede routine te vinden?

Z

Vind je alle informatie overweldigend en weet je niet waar je moet beginnen?

Z

Heb je geen idee welke producten goed zijn voor jouw haar?

Z

Denk je aan opgeven omdat het allemaal teveel werk is?

Z

Wil je in een paar stappen die mooie glazende krullen waar je zo naar verlangd?

Maar denk je?

q
Wie zit er op mij te wachten?
q
Hoe kan ik mezelf neerzetten in de online yogawereld?
q
Waar begin ik met het ontwikkelen van een Wie zit er op mij te wachten?

Droom je van?

Een mooie bos pluisvrije krullen

Een routine die het beste uit jouw krullen haalt

Volume en Definitie

Weten welke producten goed zijn voor jouw haar

Krullen die dagenlang mooi blijven

Wat heb ik te bieden?

Tijdens mijn online training help ik je uit te zoeken wat het beste is voor jouw krullen op een leuke, duidelijke en simpele manier.

Ik leer je te ontdekken wat jouw krullen nodig hebben en geef je uitleg over alle curly girl termen en stylings methodes.

Hoe ben ik begonnen:

Ik heb mijn krullen altijd met trots gedragen maar ik wist nooit echt hoe ik ze het beste kon verzorgen.

Ik ben me daarin gaan verdiepen en via instagram van alles gaan delen over hoe ik mijn krullen verzorg.

Ik krijg er dagelijks zoveel vragen over en daarom heb ik deze training ontwikkeld.

We zijn gestart op 12 oktober! Ivm de herfstvakantie nog in schrijven tot en met 19 oktober. Hierna sluiten de deuren definitief

 

Stukje tekst over de inhoud van jouw programma

Opbouw van het programma:

Afstemmen op je dag
Werken aan positieve mindset
Commitment

Je zielsmissie, visie en je WHY
Je kernwaarden
Wat maakt jou uniek?
Het DNA van je online bedrijf

Je ideale online leerling
Marktonderzoek

Mailingsystemen
Mailinglijst opbouw
Het maken van een weggever

Pakketten & Prijzen

Basis


Prijs 

EXCL. BTW 

Hier schrijf je je aanbod uit

Premium


Prijs 

EXCL. BTW 

Hier schrijf je je aanbod uit

VIP


Prijs 

EXCL. BTW

Hier schrijf je je aanbod uit

Wie ben ik?

Vertel hier iets over jezelf of jouw bedrijf. Laat hierin de expertise zien. Waarom moet de klant bij jou of jouw bedrijf zijn? Denk hierbij aan je eigen ervaring. Misschien heb jij een zelfde situatie meegemaakt, waardoor jij ze aan de hand mee kan nemen in het proces. Of heb je ontzettend veel mooie trainingen en opleiding op jouw vakgebied afgerond. Of ben je al heel lang werkzaam in het vak en is het daardoor jouw expertise geworden. Deel ook vooral je passie voor jouw vak. Laat zien dat het echt jouw droom is om dit te doen.

Klanten zeggen over mij:

Video testimonial heb je deze niet kan je deze sectie verwijderen

Testimonial

Naam klant

Testimonial

Naam klant

Mijn Missie

Mijn missie is dat zoveel mogelijk mensen rust en stilte vinden in de yoga en hierdoor een betere balans vinden tussen hun privé en werk. Dit kan ik niet alleen. Gelukkig zijn er heel veel gedreven yogadocenten die goed zijn in hun vak. Maar ik zie dat zij het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken en om hun plek op te eisen in de markt waardoor de juiste leerling hen niet kan vinden. Ik help yogadocenten om hun missie helder te krijgen, zichtbaar te worden op social media, hun missie uit te dragen via een online yoga programma zodat ze nog meer leerlingen bereiken met hun kennis.

Het Resultaat

Je gaat een online yogaprogramma ontwikkelen waarmee je bereik groter wordt. Internet is niet meer weg te denken in onze maatschappij en op deze manier bereik je heel eenvoudig yogaleerlingen over de hele wereld en niet alleen leerlingen in je eigen woonplaats. Je hebt je zielsmissie, visie en je doelen helder. Je krijgt een yoga ondernemers mindset en denkt in mogelijkheden en nieuwe kansen. Ik begeleid je qua opbouw en invulling van je online programma en Francis helpt je met de technische tools. Zodat je net als ik van yogadocent een online yogadocent wordt. Wat ik van je verwacht is moed en het gewoon DOEN.

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd gaat het programma mij kosten?

Gemiddeld drie – vier uur per week. Je kiest zelf hoeveel tijd je wilt besteden. Kies zelf wat voor jou het beste past. Blokkeer wel tijd in je agenda om te werken AAN je online bedrijf en je online programma. Hoe meer tijd je besteed, hoe sneller je gaat qua bouwen en lanceren. Dit ligt helemaal aan jezelf.

Hoe lang duurt de online training / het traject?

Je krijgt alle tools dmv video’s, werkboeken en leerboeken. Je hebt levenslang toegang tot de online academie en de besloten Facebookgroep.

Als je meedoet met het traject begeleid ik je in zes maanden en worden jouw persoonlijke één op één coachingsgesprekken en de VIP dag in deze periode ingepland. Na zes maanden staat je online yogaprogramma en als je hier langer de tijd voor wilt nemen dan is dit mogelijk want je blijft toegang houden tot de training.

Je hebt dan onder de knie hoe je een programma maakt en kan dan met alle kennis nog een programma maken. Het stopt niet. Jij en je onlinebedrijf blijven in ontwikkeling.

Je blijft toegang houden tot de online academy waar alle werkboeken, leerboeken en video’s staan. Tevens behoud je toegang tot de besloten Facebookgroep zodat je elkaar nog steeds blijft steunen.

Ik blijf me zelf ook ontwikkelen en daarom zal de training ook met me meegroeien en daar blijf je dan profijt van houden. 🙂

 

Wat heb ik nodig?

Je hebt een laptop, iPad of computer nodig en WIFI om de video’s te bekijken. Een printer om de werkboeken uit te printen en een pen om de opdrachten uit te werken.

Ik weet nog niet waarover ik een online programma wil maken? Wel of geen yoga? Kan ik toch meedoen?

Tijdens de online training gaan we door middel van video’s, leerboek, werkboek en audio’s met geleide visualisaties kijken naar je zielsmissie, je why en je kernwaarden. Door dit te onderzoeken bij jezelf voel je wat jij hier te doen hebt en waarom je bepaalde banen en levenservaringen hebt gehad. Hierdoor sta je steviger en is het mogelijk om  anderen hiermee te helpen en te dienen.

Dit ga je omzetten in een online programma en yoga kan daar een onderdeel van zijn maar het hoeft natuurlijk niet.

Ik heb ook mensen begeleid die niets met yoga deden. Zoals een masseuse, een eigenaar van een spiritueel centrum, een rouwtherapeut, een voedingscoach.

Het gaat om te leren hoe je van een idee een online programma opbouwt, de strategie, marketing, schrijven van een salespagina, geven van verkoopwebinars et cetera. De techniek die ik daarvoor uitleg is overal voor op van toepassing.

 

Hoe ziet de training eruit?

De online training ”van Yogadocent Naar Online Yogadocent” heb ik uitgeschreven op deze pagina en bevat diverse werkvormen.

De online training ”van Yogadocent Naar Online Yogadocent” en yoga business retreat in januari en koppeling van het betalings- en mailsysteem met jouw online academie.

Het traject ”van Yogadocent Naar Online Yogadocent” bestaat uit de online training ”van Yogadocent Naar Online Yogadocent” en heeft extra twee trainingsdagen met de groep, vijf één – op – één coachingsgesprekken met Corine, een yoga business retreat in januari en koppeling van het betalings- en mailsysteem met jouw online academie en een VIP dag.

We starten op

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mooie Quote